Hoe lang, zeg je?

Ja jeetje. Het is ondertussen een bruiloft, een Japanvakantie, een baby, een pandemie, een ziektebed en bijna 2 jaar verder (2? jeetje..) maar we zijn terug!

Jaren geleden heb ik me aangesloten bij de vereniging KuBra en ik krijg veel uitnodigingen voor exposities. Dat was ook zo in bovengenoemde periode waar mijn hoofd helemaal niet stond naar exposeren of tekenen überhaupt. Ik was druk! Ik was heel erg gefocust of mezelf, op beter worden, lichamelijk en geestelijk en daarna werd mijn ‘ik’ een ‘wij’ en nu zelfs een ‘wij+1’. We zijn een gezin. Niet dat een getrouwd stel met een kat geen gezin is, Lemmy, zo bedoel ik het niet. Niets dan liefde.

Dus toen mijn hoofd gekalmeerd was en ik weer een uitnodiging kreeg voor een expositie besloot ik er op in te gaan en is er gelijk een werk verkocht. Knit! Dat lieve meisje met een wandje aan. Alsof mijn dochter een extra laagje betekenis aan dat werk heeft gegeven; prachtig dat juist die is verkocht.

Gepubliceerd door elinemoos

My name is Eline Elsten, june ’89, from Breda, The Netherlands. Engaged with cute guy, I have a cat named Lemmy. And I dye my hair. A lot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: